Preston Palace

Datum: 4 oktober 2008 10:35:08 - Bijgewerkt: 30 december 2010 19:35:41

Donderdag ging alles prima heerlijk lekker in de middag richting Preston Palace.
We hebben eerst Nine even opgehaalt en toen dus door naar Almelo en alles was leuk en prima.
We waren op een gegeven moment op de kamer en het was er ijs en ijskoud dus wij klagen mochten we naar een andere kamer toe en die was vele malen beter dan de kamer die we hadden hihiihihihi.
Wendy wou 's middags ff zwemmen nja dat mocht van ons maar ik had er een heel naar gevoel over en dat nare gevoel kwam nog eens naar boven toe ook.
We zijn ook nog even naar de indoor kermis geweest en dat vond Wendy wel heel erg leuk allemaal behalve 1 attractie vond ze niet heel leuk maarja je kan soms niet alles hebben.
'S avonds zo tegen kwart over 8 wou Wen heerlijk lekker naar bedje om te slapen en dat heeft ze ook heerlijk gedaan tot 23 uur en toen ging alles mis.
Ze werd warm, hartslag en dergelijke hoog en ga zo maar door dus we hebben zo tegen half 1 besloten dat we toch maar naar huis gingen en dat hebben we gedaan ook, zo tegen kwart over 1 zijn we echt vertrokken en om half 3 kwamen we thuis aan 's nachts.
Eenmaal thuis gekomen hebben we wen nog even laten sprayen want we hadden het idee dat ze vol slijm en dergelijke zat en toen maar lekker op bedje gedaan.
Wij op een gegeven moment ook maar naar bed maar dat ging vrijwel snel al niet goed dus ben ik er weer even uit gegaan samen met Wen en even later weer op bed gedaan zo tegen 5 uur en denk he he nu moet het wel gaan lukken maar ook dat niet.
Zo tegen 6 uur half 7 werd mevrouwtje weer wakker en toen is Papa er met je uit gegaan want je een hartslag van boven de 200 en een temp van 39.2 dus het ging niet heel goed met je.
Papa heeft er alles aan gedaan om je beter te krijgen en dat is hem aardig gelukt zo voor de middag hihihihihihi.
'S avonds had je alweer een hele boel praatjes en dergelijke dus het gaat allemaal alweer de goede kant op, je hebt geen koorts meer maar je bent soms nog wel erg moe maar dat komt allemaal wel weer.

Hopende dat je gauw beter word en dat je maandag weer lekker naar school toe kan gaan, en morgen komen oma en Sas ook nog even gezellig langs dus dat komt helemaal goed.

Verders heb ik niks meer en zodra ik weer wat heb dan zal ik het zekers weer melden :d